Hip Hei!

Halloweenit oli ja meni, enkä pukeutunut Johanna Tukiaiseksi :/ Syy tähän feidaamiseen oli rahattomuus - tajusin, miten olisin joutunut käyttämään vähäiset roponi hiuslisäkkeisiin, uuteen mekkoon jota en kuitenkaan muuten pitäisi, itseruskettavaan, ym ym. Päätin kaivaa vuosi sitten käyttämättä jääneitä halloween-asusteita esiin, joista noitahattu nousi voittajaksi. Pukeuduin mustalla pitsillä varustetuksi noidaksi. Wee-hee, miten omaperäistä! ;)


















 




Oltiinhan me sassy-looking! Me kaikki povattiin että Anskulle vois läsähtää palkinto puvusta (oikealla) jääkuningattarena, mutta palkinnon veikin Satu kultaisen ihonsa kanssa (vasemmalla) .. Me Sallan kanssa vietettiin muuten vain palkitsevaa iltaa backstagella puolet tavaroistamme sinne hukaten x) voevoe. Olin taas Liekkiryhmä Tulikukan messissä noissa bileissä, mutten harmikseni saanut niiden seteistä oikein mitään kunnollista matskua. Onneksi varoitin tästä optiikkaongelmastani jo etukäteen..

PUG järjesti siis viimeiset reivinsä ja hauskaa oli, herran pieksut, illan valokuvaamisen lisäksi tuli vielä mentyä jatkoille, tavattua poliisisedät ja hukattua kotiavaimet. "Jouduin" sitten olemaan Antilla evakossa kaksi yötä, mikä kyllä sopi mainiosti toipumispäiviin, paijausta, lepoa ja mässyä :)


Ja miksi tänään on fiilis vallan "hiphei" ? Anttihan se yllätti jälleen eilettäin auttamalla minua uskomaan itseeni tupakoinnin lopettamisen suhteen - retkahdin aika tasan kuukausi sitten polttamaan ja eilen masensi aivan hirveästi koko asia. Tuntui kurkussa hirveältä, koko pää tuntui myrkkyjen syövyttämältä.. tätä on jatkunut jo monta päivää, ja siltikin minä päivästä toiseen olen nauttinut siitä, kun sängystä noustessani ensimmäisenä mietin, poltanko tupakan ennen vai jälkeen aamukahvin. Jollain tavalla se tuo sisältöä arkeen, tupakointi.. Se rytmittää ja palkitsee. Tavallaan.


Mutta tupakoinnin nautinnollisuus (jota en lähde kieltämään) on leikki, jossa joutuu luopumaan niin paljosta, että pahaa tekee ajatellakaan. Antille sitten eilettäin avauduin tästä aiheesta; kuinka minun on vaikea tuntea mitään ilon tunteita tupakoidessani, miten koko elämänasenteestani katoaa intohimo ja monipuolinen tunne-elämä. Oikeasti nautin hirveästi siitä, kun tunteet heittelevät minua ja minä saan tuntea itseni oman elämäni kuningattareksi aina, kun onnistun kesyttämään ne, kuin minua raatelevan viidakon pedon. Tupakoinnin avulla rauhoittuminen on liian helppoa ja intohimotonta, kuin ampuisin pusikon suojista tuon uljaan pedon, joka juo vettä lammella..



Minua vaivaa ja varsinkin eilen oikein kalvoi se, etten pysy koskaan päätöksessäni lopettaa. Että olen kuluttanut kaksi vuotta tähän yritykseen vaihtelevalla menestyksellä, ja katsoessani tekemisiäni itseäni arvioiden, se vaikuttaa kaikkeen. Näen itseni epäonnistujana herkemmin kuin onnistujana, vain koska en ole oppinut kohtelemaan itseäni rakastavasti. Mitä väliä on hienoilla valokuvilla, joita olen ottanut, jos en niitä katsoessani tunne mitään muuta kuin riivaavan ajatuksen siitä, että "minun täytyy kuvata lisää" ? Tupakan taaka niskassani minusta tulee helvetillinen orjapiiskuri itseäni kohtaan, ikään kuin minun tulisi hyvittää paha tapani olemalla kaksin verroin parempi ja tehokkaampi muilla elämäni aloilla.

Eilen tästä kaikesta Antille puhuessani, epätoivon ja surkuttelun vallassa ollessani tämä uljas prinssi katkoi loput tupakkinsa askistaan ja ilmoitti, että no aletaan sitten.

Sanat ei riitä kuvaamaan, kuinka hämmentynyt olen! PURRRRR! <3



Tällä viikolla on tosiaan ollut hassut fiilikset. Alkuviikolla olin kuin harmaa, kauhtunut varjo - en tuntenut hirveästi mitään intohimoa missään, mitä tein. Tunsin koko ajan sen johtuvan tupakoinnistani.. Sillä mikään muu ei tuntunut miltään, paitsi ne tupakointihetket, eikä enää oikeastaan nekään tuntuneet tarpeeksi miltään. Yäk. Nyt on vuorokausi taas takana uutta yritystä, ja hitto, miten hyvä olo. Tekisi mieleni karata täältä töistä ja hukuttaa suudelmiin tuo parrakas ritarini, sitten vähän paijailla, ja katsoa muutama jakso Breaking Badia. On muuten aika hyvä sarja oikeesti se!

Lurve,
Elina

Kommentit

  1. Tupakointi on vähän kuin Vesa Keskinen, "tahattomalla" huomiolla on saavutettu mieletön määrä huomiota. Jos tupakki vaan voitaisiin nostaa marttyyriksi, niin se varmaan tapahtuis. Toiset paasaa sen vaaroista ja toiset ylistää sen nautinnollista ja rentouttavaa vaikutusta.

    Mutta onko kumpikaan lopulta totta?

    Tieteellisesti väitetään hyvin monenlaista hyvin uskottavasti ja toisaalta markkinavoimat saa ihmisen haluamaan mitä ikinä vain, jos se tietää rahaa.

    Ei tupakki mitään helvetin riippuvuutta aiheuta, me aiheutetaan se ihan itte toistemme pönkittäminä, paasaajien ja jumaloittijoitten toimesta.

    Tahdonvoimalla me saadaan päivähoroskoopit tuntumaan todelta, tahdonvoimalla (ja käden välityksellä) me saadaan halkaistua tiiliä, tahdonvoimalla me saadaan ittemme riippuvaiseksi tupakista/aamukahvista/lenkkeilystä/meikistä/multivitamiineista/...

    Tahdonvoimalla me voidaan päättää mitä me tehdään just tällä hetkellä. Ei voida päättää mitä tehdään huomenna tai viiden minuutin päästä, ainoastaan mitä me tehdään NYT. Sytytänkö tupakin, vai annanko sen kaverille. Lähetänkö rakkaudentunnustuksen puolitutulle vai en. Juonko lasillisen vettä vai juonko kahvia.

    Sivuvaikutukset, juupa juu. Mikä tai kuka määrää kenelle niitä tulee? Kaikille ei tule. Itselleni ei ole ikinä tullut mitään, kun rehellisesti miettii. En päättänyt "EI ENÄÄ IKINÄ, ei ikinä ikinä ikinä!" vaan päätin vähentää. Välillä tupakki maistuu hyvältä, saatan polttaa puolikkaan, joskus jopa kokonaisen. Joskus tupakki maistuu helevetin pahalta (useimmiten, etenkin selvinpäin), silloin saatan laittaa lähes kokonaisen pois. Samoin teen kaljalle/siiderille. Jos ei maistu, en juo. Jos tuntuu että maistuu, saatan juoda ruuan kanssa vaikka kello kahdelta arkipäivänä. ALKOHOLISTIN ALKUMETRIT! ... Vai puhtaan omantunnon kanssa elämistä, kun ei tarvitse selityksiä eikä selittälyjä niin itseltä kuin muiltakaan.

    Sori jos tuli vähän paatosta, tiivistettynä siis:

    Polta jos poltat, ei mua se kiinnosta. Mua kiinnostaa enemmän se, että tykkäät ittestäs yhtäpaljon kuin mää tykkään susta.

    Oon kuullu tällaisen lauseen jostain:
    "Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi"

    Ja se on musta aika hyvä, mutta sanoisin sen nyt:
    "Tykkää ittestäs yhtä paljon kuin tykkäät rakkaimmastasi"

    Ja edelleen jatkan, rakkauden sanoja tärkeämpiä ja aidompia on rakkauden teot. Ole siis armelias toisen (itsesi) tekoja kohtaan, äläkä syyllistä itseäsi (toista ihmistä) turhasta.

    Olla armelias = rakkauden teko

    VastaaPoista
  2. Toisin sanoen oot ihana ihminen ja hyvä ystävä, poltitpa tupakkia tai et. Jos aiheutat itte ittelles pahan mielen, se on turhuutta, mutta jos tykkäät ittestäsi aiheuttamastasi pahasta mielestä huolimatta (jopa enemmän), niin koko keskustelu aiheesta on turha. Ei kukaan tai mikään ihmistä viisaampi kiellä tupakointia! Tai ei sitä tiiä mitä seuraava messias sanoo, mutta näillä eväillä me toistaiseksi eletään. (+omalla järjellä)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti